Паніка в Бєлгороді: росіяни вимагають бомбосховищ і бояться, що прийдуть ЗСУ і створять "БНР" (фото, відео)

У російському Бєлгороді жителям міста роздадуть додаткові ключі від підвалів багатоповерхівок, аби у випадку вибухів вони ховались в укриття. Про це пишуть російські ЗМІ.

Більше того, мешканці Бєлгородської області вимагають від місцевої влади захистити регіон. Росіяни кажуть, що не розуміють, як діяти, якщо ЗСУ опиняться на території їх області, а також не знають, де знаходяться найближчі бомбосховища. Також вони просять спрямувати кошти на підтримку російської армії, натомість скасувавши масові святкування.

"Багато хто панікує, бояться, що з нас зроблять жертовне ягня - Бєлгородську народну республіку, як пишуть в Україні. Нам дуже незрозуміло, чому треба було вступати до спецоперації такими непідготовленими ні морально, ні матеріально", - шокують зізнаннями жителі Бєлгорода, до яких очевидно дійшло, що вибухи - це не "бавовна".

Ось що пишуть росіяни під дописами у соцмережах губернатора Бєлгородської області:

Нагадаємо, що сьогодні близько 12:00 повідомлялось про вибухи у Бєлгородській області. У російських телеграм-каналах публікують фото наслідків "бавовни": пошкоджені авто та будинки.

"Добірка бавовни від наших підписників; момент потужної бавовни; наслідки чогось недоброго…", - з такою підміною понять підписують відео з вибухами росіяни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення