Параноїдна шизофренія: дівчину, яка розстріляла вчителів у школі на Полтавщині, терміново доправили до лікарні (фото, відео)

Суд перевів із СІЗО до психлікарні арбалетницю, яка прийшла до школи і влаштувала стрілянину по вчителях на очах у дітей.

Як повідомляють місцеві пабліки, на момент вчинення злочину обвинувачена, страждаючи на хронічне психічне захворювання — параноїдну шизофренію, галюцинаторно-параноїдний синдром з безперервним перебігом, не усвідомлювала свої дії та не могла керувати ними.

Експерти прийшли до висновку, що дівчина потребує застосування примусових заходів медичного характеру — госпіталізації до лікарняного закладу та надання психіатричної допомоги з посиленим наглядом.

Нагадаємо, що у полтавській школі №11 19-річна дівчина розстріляла з арбалета двох вчителів. Першою жертвою дівчини стала вчителька зарубіжної літератури, вона поцілила у спину жінки на очах у переляканих учнів. Потім вона почала заглядати в інші класи, при цьому вчителя-чоловіка проігнорувала. Другою поцілила у заступницю директорки, вона отримала поранення в руку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення