Печерський суд Києва у постанові прямим текстом послав «на*ер» порушника карантинних норм: фотофакт

Суддя Печерського районного суду міста Києва офіційно послав «на*ер» порушника карантинних норм. Постанова у справі № 757/15353/21-п з непристойним виразом розміщена на порталі Єдиного державного реєстру судових рішень. Документ датований липнем цього року, проте соцмережами активно почав ширитися лише зараз.

Як випливає з суті справи, адміністратор розважального закладу, що розміщений у столиці за адресою Паркова Дорога, 2, пропускав відвідувачів усередину тоді, коли мав бути зачиненим. Очевидно, йдеться про нічний клуб або ж ресторан-театр, розташований за цією адресою. Поліцейські спіймали адміністратора на порушенні 3 лютого майже о першій годині ночі. Не дивлячись на те, куди суд прямим текстом послав порушника, йому пощастило – справу проти нього закрили.

«Закрити за закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності і відправити порушника на*ер», - йдеться у постанові, підписаній суддею Олегом Білоцерківцем.

Зазначимо, що безглузді помилки у судових документах не є поодинокими. Очевидно, у помічників суддів чимало паперової роботи, якщо вони пропускають такі нісенітниці. Зустрічаються навіть випадки, коли у однієї дитини вказано дві пари батьків, що пояснюється дуже просто: за зразок у канцелярії беруть чиєсь вже існуюче рішення, проте батьків з попереднього документу не видаляють, а нових додають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення