Пекельна ніч у Харкові: вщент вигорів дах у 5-поверхівці та кілька квартир, всіх жителів евакуювали (відео)

Сьогодні вночі у Харкові сталась надмасштабна пожежа у 5-поверховому житловому будинку по вулиці Культури, 10. У цій багатоповерхівці вогонь знищив кілька квартир, повністю вигорів дах будинку. Роботі рятувальників як завжди заважали хаотично припарковані автомобілі.

Численні відео з пожежі опублікували місцеві Telegram-канали. Як повідомив "ХС Харьков", на місці працювали близько 20 одиниць техніки рятувальників. Площа загоряння склала щонайменше 500 кв.м. станом на 01:30.

За даними Telegram-канала "ТРУХА Харьков", надзвичайники евакуювали мешканців 4-х під'їздів. І це в той момент, коли на вулиці було -4. Станом на майже дві години ночі повідомлялось, що основний осередок вогню було ліквідовано, тлів дах. Проте незабаром вогонь спалахнув з новою силою.

"Станом на 02:45 на вул. Культури, 10 триває пожежа по всій площі даху, вогонь пробрався до квартир 5-го та 4-го поверхів. Перекриття у будинку дерев'яні, багато порожнеч. Пожежні роблять все, що можливо!", - повідомляє Telegram-канал "Харьков NOW".

За попередньою інформацією, жертв немає. На місці пожежі також працювали бригади швидкої допомоги, поліції, комунальні служби міста та представники Харківської міської ради.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення