Перевіряють на коронавірус: на Львівщині жінка, що повернулася з Італії, звернулася до лікарів

У Львівській області госпіталізовано особу з підозрою на інфікування коронавірусом COVID-19, яка повернулася з Італії. Про це повідомляє пресслужба Кам’янко-Бузької об’єднаної територіальної громади.

“З метою запобігання дезінформації мешканців Кам’янка-Бузького району повідомляємо про те, що 12.03.2020 року в другій половинні дня до сімейного лікаря м.Кам’янка-Бузька звернувся пацієнт з симптомами гострого респіраторного захворювання. В ході обстеження з’ясовано, що хворий прибув з Італії”, — йдеться в повідомленні.

Також, повідомляється, що враховуючи надзвичайну епідеміологічну ситуацію в світі, спричинену коронавірусом COVID-19, хворого госпіталізовано спеціалізованим медичним транспортом до Львова для обстеження та встановлення діагнозу.

“Для зменшення ризику можливого розповсюдження інфекції, комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Кам’янка-Бузької райдержадміністрації, на позачерговому засіданні, прийнято рішення тимчасово призупинити роботу ринків у м.Кам’янка-Бузька та селищах Добротвір і Новий Яричів”, — зазначається в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення