Під час аварії фунікулера в Італії загинула ізраїльська родина: сімейна пара, дитина та бабуся з дідусем (відео)

П’ятеро громадян Ізраїлю, включаючи дворічну дитину, загинули при падінні кабіни підйомника в горах на півночі Італії в неділю. Про це повідомиляє The Jerusalem Post.

“В результаті аварії на канатній дорозі над Альпами на півночі Італії загинули 14 людей, в тому числі п’ятеро ізраїльтян”, — йдеться в повідомленні.

Це “сімейна пара, котра навчалася і працювала в Італії, їхній син, а також бабуся і дідусь дружини, які приїхали в Італію “відвідати онуку і правнуків”, зазначили у пресслужбі. “Громадянин Ізраїлю — дитина п’яти років — отримала серйозні травми і в даний час знаходиться на лікуванні в лікарні”, — додали в МЗС, повідомивши, що “ізраїльське посольство в Римі допомагає доставити тіла загиблих в Ізраїль”.

В результаті обриву каната майже на під’їзді до пункту призначення в неділю на півночі Італії приблизно з 20-метрової висоти впала одна кабіна фунікулера, в якій знаходилися принаймні 15 осіб. Причини події з’ясовуються. Італійська влада скликала спеціальну комісію для розслідування причин аварії, прокуратура відкрила розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення