Під Києвом чоловік обстріляв вантажівку і напав з пістолетом на касира в супермаркеті

У Борисполі озброєний п’яний чоловік погрожував пістолетом у магазині касиру, а після того здійснив постріли у бік водія. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"Сьогодні опівдні до поліції звернувся 31-річний житель Борисполя та повідомив, що до магазину зайшов невідомий чоловік та погрожуючи касиру пістолетом, заволодів продуктами харчування та втік. Також до поліції звернувся 33-річний водій вантажівки Isuzu та повідомив, що невідомий чоловік розбив бокове скло вказаного автомобіля та декілька разів вистрілив у його бік", - йдеться у повідомленні.

Поліцейським знадобилося менше години, аби затримати правопорушника. Ним виявився 30-річний житель села Глибоке Бориспільського району. З’ясувалось, що спочатку правопорушник погрожував зброєю у магазині касиру, а після того здійснив постріли з неї у бік водія.

Зброю вилучено. Ніхто з людей не постраждав. Під час медичного освідування встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Особу зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення