Під Києвом спалили гараж та дві автівки відомого TikTok-блогера: палії зробили зізнання (відео)

Під Києвом внаслідок підпалу згорів гараж та автомобілі українського блогера Романа Грицька, який вважає, що вчинене було зроблене через його діяльність. Нарешті вдалось затримати паліїв. Про це повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов у Facebook.

"Яскравий спалах майже о 4 ночі, охоплений вогнем гараж і спалені вщент дві автівки всередині. Пожежа, що сталась 7 жовтня в Ірпені у маєтку популярного блогера, неабияк схвилювала громадськість. Відеозапис двох незнайомців, які із пляшками прокрадаються до гаражного приміщення, стрімко облетів Інтернет. Втім, якими б "потужними" не були соцмережі, зловмисників викриває перш за все карний розшук", - констатував Нєбитов.

Правоохоронці встановили особи двох підозрюваних. Ними виявилися раніше судимі чоловіки 31 та 37 років з Одеської області. Відомо, що підозрювані на таксі приїхали в Ірпінь, купили на заправці паливо, яке використали для підпалу гаража. Вони розповіли, що хотіли спалити тільки авто дружини блогера, але перестаралися.

Сам же Грицько вважає, що підпал може бути пов’язаний із запланованою в Палаці спорту конференцією про Тік-Ток. Захід має пройти 13 листопада. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 "Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху або іншим суспільно небезпечним способом" Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення