Під Києвом у ДТП п’яному рому відірвало ногу, копи викликали підмогу через погрози самосуду (відео)

Під Києвом автомобіль Dodge збив п’яного пішохода ромської народності. Аварія сталася 13 серпня біля села Гурівщина на Житомирській трасі в бік Києва.

Dodge їхав на великій швидкості. Удар був такої сили, що пішоходу відірвало ногу, він помер миттєво. Водій зміг зупинити машину лише за 100 метрів після зіткнення.

Одразу після аварії з лісу повибігали родичі загиблого, які жадали самосуду, тому поліцейським довелося викликати підмогу.

Варто зазначити, що надземний пішохідний перехід знаходиться приблизно в 100 метрах від місця ДТП.

"Як з‘ясувалося, пішохід перебував під дією алкоголю. Водій пройшов тест на приладі Драгер, який показав 0,00. За процедурою, водія повезли до лікаря-нарколога. Одразу після аварії з лісу повибігали родичі загиблого. Усі ромської народності. Кажуть, що у загиблого залишилося 4 дітей, 14 братів і так далі. Почали кричати і звинувачувати патрульних у тому, що вони вигороджують водія (на їх думку - п‘яного). Поліцейським довелося викликати підмогу. Також брат загиблого повідомив, що вони вживали алкогольні напої, а також що всі тут перебігають і то є норма", - повідомляє Київ Оперативний.

У Telegram-каналі dtp.kiev.ua повідомили, що водій авто почав гальмувати лише через 80 метрів після удару. Після ДТП утворився півторакілометровий затор, частини тіла загиблого були розкидані по всій дорозі і накриті пакетами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення