Під Києвом з озера витягли труп чоловіка зі зв’язаними руками та ногами (фото, відео)

На Бориспільщині в озері знайшли труп 36-річного жителя Херсонщини зі зв'язаними кінцівками. Як встановили слідчі, чоловіка вдарили сокирою, зв’язали і непритомного кинули в озеро. Поліція повідомила про підозру групі осіб за умисне вбивство, розповів очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Поліцейські з'ясували, що напередодні в будинку на території садового товариства між двома чоловіками виник конфлікт, далі бійка. Один із правопорушників наніс сокирою удари по голові опоненту. У подальшому його поплічники зв'язали потерпілому руки і ноги алюмінієвим дротом та на візку довезли до озера, де скинули непритомного у водойму", - зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Працівники Бориспільського управління поліції Київщини затримали всіх учасників злочинної групи та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Ними виявилися жителі Черкаської, Волинської та Донецької областей віком від 39 до 48 років. Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Один із убивць зізнався, що вбивство сталось внаслідок агресії у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом умисного вбивства вчиненого за попередньою змовою групою осіб, за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, слідчі повідомили про підозру фігурантам (п. 12 ч. 2 ст. 115 ККУ). Їм загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення