Під Кривим Рогом чоловік ґвалтував і різав спочатку живу жінку, а потім труп: у виродка є дружина та донька (фото)

У місті Апостолове Криворізького району Дніпропетровської області сталось надзвичайно звірське убивство. Там чоловік у ніч на Різдво зґвалтував 29-річну мешканку міста, і почав її різати ножем ще під час статевого акту. Після цього нелюд продовжив анально ґвалтувати труп, а потім підпалив тіло.

Як повідомляє телеграм-канал "Черти Кривого Рога", підозрюваний у вбивстві - Микола Позігун з Зеленодольська, йому 29 років. На допиті сьогодні після 13:00 він визнав, що саме він скоїв звірство. На його куртці та в спідній білизні є беззаперечні докази - сліди крові та фекалії убитої. Закривавлений ніж із місця злочину також належить йому.

Чоловік працює вантажником у місцевому супермаркеті "Вулик", проживає з жінкою у громадянському шлюбі, від якої має доньку.

Подробиці розправи розповіло місцеве видання "Свої. Кривий Ріг". Голе тіло жінки з перерізаним горлом знайшли неподалік Привокзальної площі. Імовірно, під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт між чоловіком та його жертвою. Як саме він переріс у вбивство, поки що невідомо.

На тілі жертви під час огляду судово-медичний експерт нарахував 12 ножових поранень у районі грудей, шиї та обличчя. Також фахівці підтвердили факт зґвалтування жінки.

Увага! Фото містить шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям з вразливою психікою!!!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення