Під Маріуполем п'яний чоловік вилив на двох сусідок кілька літрів палива, кинув сірник та пішов

У смт Ялта під Маріуполем 60-річний чоловік облив паливом двох сусідок, підпалив їх та втік. Оперативники розшукали зловмисника у сусідньому селищі. Повідомлення про замах на подвійне вбивство надійшло до поліції 14 жовтня близько 21:00. Про це повідомили у Маріупольському районному управлінні поліції Донецької області.

"Між 60-річним чоловіком та 44-річною жінкою під час застілля виник словесний конфлікт. Через декілька годин після сварки нетверезий сусід прийшов до будинку потерпілої й облив її та її 61-річну родичку кількома літрами палива, кинув сірник та пішов. Жінки самостійно загасили пожежу та викликали на допомогу медиків. Постраждалі отримали опіки різного ступеня, 44-річну жінку було госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

Оперативники разом із нарядами сектору реагування патрульної поліції всю ніч розшукували підозрюваного. Втікача було знайдено в сусідньому селищі, де він переховувався в одному з будинків. Зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України.

Фігурантові оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 , п.1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство двох осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення