Під Миколаєвом авто збило на смерть пішохода: від удару його закинуло на дах - усе в крові (фото)

Поблизу Миколаєва біля повороту на село Воскресенське автомобіль збив пішохода. Внаслідок аварії чоловіка закинуло на дах машини. Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Миколаївській області, він загинув на місці події.

ДТП сталася у неділю, 19 грудня, близько 18:10 на автодорозі Н-11 "Дніпро - Миколаїв".

"Водій автомобіля "ВАЗ 2107" скоїв наїзд на чоловіка, який, зі слів водія та його пасажирів, раптово вибіг на неосвітлену проїзну частину дороги", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до восьми років.

Усі обставини та причини ДТП встановлюються.

"Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаних ДТП або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували зазначені автоаварії, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, тел., 050 013 01 48 або 102", - звернулись до очевидців ДТП у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення