Під Одесою 12-річний хлопець наштрикнувся животом на залізний паркан, намагаючись дістати м’яч: відео порятунку і витримки дитини

В Одеському районі в селі Корсунці по вулиці Польовій 12-річний хлопчик травмувався пікою паркану. До правоохоронців звернулася 25-річна жінка і повідомила, що її молодший брат застряг на залізному паркані. Травмовану дитину прооперували. Зараз хлопчик знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує, повідомили в Одеському районному управління поліції №2.

"Ми одразу викликали працівників ДСНС та медиків. Спільними зусиллями дитину врятували та направили до лікарні – у нього діагностували колоту рану живота. Як з’ясувалося, хлопчик грався біля будинку з товаришами у футбол. Він перелізав через паркан по м’яч, послизнувся і впав на вістря", - розповіла капітан поліції Олена Пастернак.

Як розповіли у ГУ ДСНС України в Одеській області, спочатку за допомогою спеціального обладнання співробітники ДСНС зрізали залізний паркан. Потім дитину передали лікарям для подальшого надання медичної допомоги.

"Шановні мами і тата, опікуни та піклувальники! На кожного з батьків покладається однакова відповідальність за виховання, навчання, розвиток та безпеку дитини. Питання безпеки дітей завжди буде важливим й актуальним. Пам`ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!", - наголосили рятувальники.

Увага! Відео не рекомендується для перегляду людям з вразливою психікою!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення