Під Одесою наркодилери жорстоко вбили свого напарника-лікаря: з’явились нові подробиці

Четверо убивць, які на Одещині закопали тіло своєї жертви у заздалегідь підготовлену яму, виявились торгівцями наркотиками, а сам убитий - лікарем, їхнім компаньйоном. Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Раніше повідомлялося, що до поліції звернулася мати 36-річного жителя Одеського району з проханням допомогти встановити місце знаходження зниклого безвісти сина. Оперативники з’ясували, що останніми, хто бачив розшукуваного, були четверо молодиків віком від 19-ти до 21-го років. Спланувавши злочин, спільники заманили потерпілого в покинуту будівлю, зв’язали та, завдавши смертельних ножових поранень, закопали у підготовлену заздалегідь яму.

Слідством з’ясовано, що у червні цього року молодики вирішили організувати незаконний "бізнес", пов'язаний із збутом наркотичних засобів. Спільником залучили потерпілого. У подальшому, серед "бізнесменів" виникли непорозуміння, які призвели до спланування його вбивства.

"Для реалізації своїх намірів молодики на території колишніх складських приміщень заводу "Центроліт" неподалік Одеси підготували місце для скоєння вбивства та заманили потерпілого під приводом зустрічі з постачальниками наркотиків. Після того, як чоловік прибув за місцем призначення, зловмисники почали душити його та завдали не менш 14 ударів ножем у шию, голову та спину. Внаслідок спричинених тілесних ушкоджень, потерпілий помер від крововтрати", - розповіли у прокуратурі.

Надалі, щоб приховати сліди скоєного злочину, спільники присипали загиблого землею та зникли з місця злочину на автомобілі потерпілого.

Трьох мешканців Одеси, які підозрюються у вбивстві 36-річного мешканця Одещини, взято під варту. Четвертий підозрюваний переховувався в іншій області. Наразі його також затримано та повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення