Під Полтавою 8-річний хлопчик після бійки і цькування у ліцеї ​хотів вистрибнути з вікна (фото, відео)

Під Полтавою в Щербанівському ліцеї 8-річний хлопчик намагався вистрибнути з вікна через бійку і булінг. Як наслідок, дитина отримала синці, а його мама Наталя Мироненко стверджує, що "таким свого сина ще не бачила".

Спікер обласного ГУ Нацполіції Юрій Сулаєв розповів, що на місце інциденту виїжджали правоохоронці. Вони завадили конфлікту і викликали в навчальний заклад маму хлопчика, пише kolo.news.

Мама Михайла, потерпілого хлопчика, повідомила, що бійка сталася, поки вчителя не було в класі. За її сина заступився друг, а мама останнього відвернула увагу хлопчика та вмовила його не стрибати.

"Він не реагував на мене, коли я приїхала, вчителі кричали на дітей, ситуація була жахлива", – розповіла Мироненко.

У підсумку двоє друзів бояться ходити до школи, а мами переживають за життя і здоров'я дітей, адже, як стверджують вони, бійки там систематичні.

Крім того, дитина отримувала погрози з боку однолітків, що вони знімуть хлопчика на відео і викладуть в інтернет. Таке вже було. За словами мами, вчителька зняла на камеру її сина, якого довели діти, і виклала в батьківський чат.

У самому Щербанівському ліцеї журналістам poltavske.tv відповіли, що вони в конфлікти батьків не втручаються, а булінгу із цього приводу тут зафіксовано не було.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення