Підліток встромив 6-річному хлопчику залізяччя в серце, а його мамі - в голову: у Росії черговий випадок звірячої розправи

У Білгородській області РФ 16-річний підліток встромив напилок у дівчину і поранив у серце її сина. Про кримінальний випадок повідомляє російський телеграм-канал Readovka.

Підліток напав на матір із дитиною у Бессонівці. За кілька хвилин до події 24-річна Антоніна забрала з дитячого садка 6-річного сина і рушила у бік будинку, але дорогою до них почав чіплятися 16-річний Данило, вимагаючи гроші. Отримавши відмову від дівчини, він ударив її по обличчю, а потім встромив напильник прямо в голову. Малюкові він завдав трьох ударів, один з яких припав у саме серце. Після скоєного хлопець спокійно відтяг постраждалих у посадку і втік. Дівчина, яка дивом вижила, змогла зателефонувати мамі і покликати на допомогу. Підлітка вже затримали правоохоронці.

6-річного Савелія, який перебуває в комі, транспортували до Москви, його стан лікарі оцінюють як тяжкий. Мати хлопчика прийшла до тями, у неї виявили закриту черепно-мозкову травму.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення