Після скульптури «Любов» на Burning Man одесит Мілов хоче здивувати світ весільною арт-каретою (фото)

Український скульптор і футуролог Олександр Мілов, що прославився на весь світ завдяки композиції «Любов», яка викликала фурор на фестивалі Burning Man в США, готує новий шедевр. Після створення ряду неймовірних скульптур він взявся за проект арткар Любові - Artcar fo Burning Man «Chudo». Фото і відео, як майстри створюють магічну карету з вогнеметом, з'явилися на сторінці Мілова в Facebook.

«Ми з Олександром Міловим хочемо реалізувати мою мрію, яка проявилася на першому моєму Берні - створити Магічну карету, яка була б сенсом справжньої любові і несла в життя енергію щастя - енергію любові, поєднуючи на Берні серця закоханих. Була б весільною каретою на двох електродвигунах. Так, це ще й музичний арткар. На ньому буде встановлено 4 кВт звуку. Планується виступ топових діджеїв на плаї вночі і на світанку», - пише на своїй сторінці в Facebook Дмитро Ая-васка.

Магічну карету планується створити як справжній арт-об'єкт - її творці сфокусувалися на якості деталізації в дрібницях. Загальна вага конструкції складе 2,7 тонни без людей, повна карета буде важити близько 3,5 тонн. У довжину арткар 7 метрів, завширшки - 2,5, в висоту - 4. Корона карети буде виготовлена з газовою турбіною, обертатися і випускати хмари вогню.

Проект мали встигнути завершити до легендарного фестивалю Burning Man-2020 року, але через пандемію коронавірусу його вперше в історії скасували. Фінансування проекту арткар Любові сильно постраждало, в зв'язку з чим його творці шукають підтримку в особі однодумців, яких називають співтворцями.

«До цього моменту я розраховував, що зможу все потягнути сам. Але життя вносить свої корективи в правила гри. І нещодавно мені прийшло розуміння, чому мені відрізали фінансування (проблеми в бізнесі). Арткар мав бути створений спільною творчістю. Оскільки один із основних постулатів Берна - це дарування, і в основі любові теж лежить розуміння дарування енергії. Той, хто захоче стати співтворцем, може вкласти частину енергії в цей проект. Енергія може бути різною: хтось може допомогти в створенні сайту (зараз написаний проект дуже класного ролика-сайту), хтось в просуванні проекту, хтось у фінансуванні. Кому цікавий проект, хто хоче якось повзаємодіяти - пишіть. Арткар Диво стане основою нового клубу Burning Heart. Клуб, який з'єднає людей, що живуть від серця. Клуб Кайфожерів! Нехай прибуде з нами сила любові! Пишіть в особисті повідомлення!», - закликав Дмитро Ая-васка.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення