"П'яні" "Жигулі" спровокували потрійну ДТП на мосту Патона у Києві: всі подробиці (фото, відео)

В ніч з 6 на 7 лютого 2021 року в Дніпровському районі української столиці сталася ДТП з постраждалим за участю трьох автівок. Подробиці розповідають ВартовіЕспресо.

Як вдалося дізнатися, водій ВАЗу виїжджав з Дніпровської набережної на проспект Соборності в сторону мосту Патона. Проте кермо невивернув праворуч, а поїхав прямо, виїхавши на зустрічну смугу.

В цей час у середній смузі на зустріч їхав автомобіль Subaru, з яким і спричинив перше ДТП водій "Жигулів", зачепивши передній правий бік кросовера.

За словами ж водія автомобілю Skoda, який їхав одразу за Subaru, він бачив як пригальмував водій Subaru та подумав, що попереду можливо на дорозі яма, й приготувався робити маневр. Проте був здивований, коли прям у лоба йому назустріч їхав ВАЗ. Швидко зреагувавши, водій Skoda вивернув кермо праворуч, щоб уникнути зіткнення, проте "шумахер" все ж таки зачепив лівий бік автівки.

Далі старе авто почало карколомно трощити обмежувальний ряд, що відділяє смуги напрямків руху, пішло по прямій, врізалось у обмежувальний ряд праворуч й тільки тоді авто зупинилось.

Як виявилося, у "Жигулях" були водій та пасажир. За попередньою інформацією, обидва в стані алкогольного сп’яніння. Останнього після огляду медиками довелося госпіталізувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення