П'яний з вимкненими фарами? На Запоріжжі коп за кермом позашляховика влетів у автівку з трирічною дитиною (фото, відео)

У Мелітополі 26 вересня позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, в якому перебував поліцейський Віталій Юрченко, врізався у ВАЗ-2110, в якому їхала сім'я з трирічною дитиною. Свідки стверджують, що поліцейський за кермом нібито був п'яним. Про це у Facebook повідомив громадський активіст Данила Єнін.

Постраждалий водій ВАЗу Вадим Барабан запевняє, що водій позашляховика спочатку взагалі намагався втекти з місця події, але потім пересадив на водійське місце пасажирку. Також він розповів, що у водія були наявні признаки алкогольного сп'яніння.

"..коли я збирався розвернутися, у цей час позашляховик Toyota без світла врізався у мої водійські двері. Я ударився головою об стійку. За кермом позашляховика перебував чоловік. Секунд через 15 водій намагався поїхати та потягнув мою автівку на зустрічну смугу. Коли я вийшов з автівки, зрозумів, що водій позашляховика намагається скритися з місця ДТП, але передумав та згодом просто пересадив на водійське місце пасажирку. У чоловіка були наявні признаки алкогольного сп'яніння: невиразна мова та запах", – розповів водій "десятки".

У цей же час місцева поліція стверджує, що поліцейський перебував за кермом тверезим.

"За результатами медичного освідування поліцейський Мелітопольського РУП знаходився в тверезому стані. За фактом дорожньо-транспортної пригоди триває перевірка", - йдеться у офіційній заяві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення