Планував вбити 10 людей: шестикласник відкрив вогонь з рушниці у школі в РФ (фото)

12-річний підліток влаштував стрілянину в школі під Перм'ю в РФ.

Як повідомляють місцеві пабліки, все сталося в селищі Сарс. Шестикласник зробив два постріли з "Сайги" прямо в навчальному закладі.

7.45 12-річний Діма Губаєв заходить в школу. Сайгу-М3 він проніс під курткою, в кишені лежали 10 патронів. Охоронець не звертає уваги на шестикласника.

7.55 Школяр робить два постріли в коридорі на другому поверсі - в стелю і в стіну. Одна з куль зрикошетила в двері, розбилося скло. В результаті постраждав п'ятикласник, він отримав осколкове поранення правого стегна і обличчя.

8.00 Директор школи Галина Зайцева вступає в переговори зі стрільцем і забирає у нього рушницю. В цей час викладачі евакуюють учнів.

Зазначається, що 12-річний Діма Губаєв, взяв рушницю у батька. Поліцейським він розповів, що був злий на однокласників і вчителів, а вночі йому приснився Бог і підказав, що треба робити.

Також шестикласник пояснив, що карабін приніс, щоб вирішити питання з однокласницею Дашею.

Постраждалих немає.

Нагадаємо, що у Пермі 20 вересня 18-річний студент Тимур Бекмансуров з дробовиком влаштував криваву лазню в університеті. Він навчається на юридичному факультеті цього ж вишу. За день до трагедії псих виклав у соцмережі пост, де детально описав свої плани. Юнак роками ретельно готувався до кривавої розправи. У яскравих фарбах він розписував у соцмережах як, де, коли і кого вбиватиме. Казав, що хотів бачити страждання на обличчя своїх жертв. Але ніхто його не зупинив.

Він застрелив на місці 6 людей, 29 отримали важкі поранення. Також відомо, що батько стрільця був найманим вбивцею і вбивав людей на Донбасі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення