По дорозі в аеропорт «Бориспіль» зникла дуже гарна дівчина і старший за неї чоловік (фото)

Столичні поліцейські розшукують двох громадян Казахстану. Жінка та чоловік зникли по дорозі в аеропорт «Бориспіль».

"До Подільського управління поліції від жінки надійшло повідомлення про зникнення її знайомого з дівчиною. Заявниця додала, що вони мали вилетіти з аеропорту «Бориспіль» додому в Казахстан, але на літак не сіли і на телефонні дзвінки не відповідають. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - повідомили у поліції Києва.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що громадяни Казахстану Денис Булгаков, 10.06.1984 року народження, та Ксенія Шокарєва, 02.06.1996 року народження, виселились із готелю у Подільському районі столиці та на таксі виїхали у напрямку аеропорту «Бориспіль». Встановивши особу таксиста, поліцейські опитали його та дізнались, що пасажири вийшли на зупинці громадського транспорту в селищі Гора Бориспільського району.

Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення будь-якої інформації з привиду можливого місця знаходження безвісно зниклих.

Дівчина: на вигляд 23-25 років, худорлявої тілобудови, зріст 170 см, обличчя овальне, карі очі, волосся довге темного кольору. Була одягнена в чорну куртку та джинси синього кольору, при собі мала рюкзак бежевого кольору.

Чоловік: на вигляд 35-37 років, середньої тілобудови, зріст 170-175 см, карі очі, коротке чорне волосся, був одягнений в чорну куртку, сині джинси, при собі мав дві великі валізи жовтого та синього кольору.

"Звертаємось до громадян, хто має інформацію про місце перебування зазначених осіб, повідомити до чергової частини Подільського управління поліції за цілодобовими номерами: (044) 425-24-34 або 102", - зазначили у Відділі комунікації поліції Києва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення