Почувався самотнім і безпомічним: у Лозовій в останню мить врятували 87-річного дідуся, який хотів стрибнути з мосту (відео)

На Харківщині в місті Лозова працівники поліції врятували від самогубства літнього чоловіка, який збирався стрибнути вниз з залізничного моста. Його вчинок побачили перехожі та зателефонували до оператора "102". Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"Працівники групи реагування патрульної поліції оперативно прибули за викликом та завадили чоловіку покінчити з життям. Правоохоронці перетягнули його через огорожу та викликали медиків. Чоловік пояснив наміри вкоротити собі віку тим, що відчуває себе самотнім, втомленим та безпомічним. 87-річного мешканця Лозівської міської територіальної громади поліцейські передали лікарям швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

Історія самотньої людини не залишила байдужими місцевих поліцейських. Начальник групи реагування патрульної поліції Лозівського районного відділу звернувся до селищного голови з проханням знайти можливість у вирішенні побутових питань дідуся. Після обстеження лікарів пенсіонер повернувся додому. Дільничні офіцери поліції, що обслуговують дану територію, навідуватимуться до пенсіонера для надання посильної допомоги по господарству. До нього вже направлено соціальних робітників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення