Під Києвом у школі дві учениці наковталися пігулок, одна дитина загинула (фото)

В місті Боярка Фастівського району дві семикласниці отруїлися медичним препаратом «Дротаверин». Про це повідомляє поліція Київської області.

Попередньо встановлено, що дівчата подивилися відео в одній із популярних соціальних мереж з закликом спробувати медичний препарат. На перерві учениці придбали в аптеці «Дротаверин» та вжили кожна по 40 таблеток в приміщені школи. Дівчат у непритомному стані знайшли однокласниці, які забили на сполох.

Медики, які прибули на місце події констатували смерть 13-річної дівчини, її 12-річну подругу доправили до медичного закладу. Наразі життю дівчини нічого не загрожує.

На місці події працюють слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції, кіберполіція та ювенальна превенція поліції Київщини. Наразі правоохоронці встановлюють обставини трагедії, опитують свідків.

Поліцейські встановили провізорів, які зізналися у тому, що продали лікарський препарат дітям.

Слідчі невідкладно направили листи до Держлікслужби України щодо законності продажу лікарських препаратів дітям та до Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації щодо попередження таких порушень у майбутньому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення