Подробиці вибуху на полігоні в Кривому Розі: в Нацгвардії заявили, що у військових не було боєприпасів

На полігоні в Кривому Розі, де підірвалися троє нацгвардійців, на момент вибуху у військових не було боєприпасів. Про це розповів прес-секретар Нацгвардії України Вадим Голуб.

"На момент події відбувалася підготовка до стрільби. І військовослужбовці, залучені до стрільби, боєприпаси ще не отримували", – розповів Вадим Голуб.

Він розповів, що подія сталася 5 березня близько 8:45 ранку на полігоні 17-ї танкової бригади ЗСУ.

"За попередньою інформацією, військовослужбовці Нацгвардії йшли встановлювати мішені у стрільби з снайперської зброї і на шляху підірвалися на невідомому боєприпасі", – зазначив Вадим Голуб.

За його словами, в результаті троє нацгвардійців отримали поранення. Вони були доправлені до медичного закладу Кривого Рогу.

"Один військовослужбовець у тяжкому стані. Два інших отримали легші поранення, але зараз лікарі працюють над тим, щоб повернути їм здоров'я", – зазначив прес-секретар Нацгвардії.

Про обставини події проінформована військова прокуратура Криворізького гарнізону. За цим фактом проводиться розслідування.

Як повідомлялося, на полігоні в Кривому Розі Дніпропетровської області від вибуху під час бойових навчань троє військовослужбовців Національної гвардії отримали поранення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення