Погладшала через карантин: медсестра, яка не знала про вагітність, народила дитину після 12-годинної зміни

В англійському місті Сандерленд, медсестра, яка не знала про вагітність, народила доньку після 12-годинної зміни. Про це повідомляє Daily Mail.

31-річна Емма Хіндмарш списувала кругленький живіт на зайву вагу, набрану через переїдання. 2 травня під час тривалої зміни в лікарні вона поскаржилася на гострі болі і не могла знайти цьому пояснення. Повернувшись додому після роботи вона прийняла душ, перекусила і випила дві таблетки парацетамолу, щоб вгамувати біль.

Ліки не допомогли. Ближче до півночі Хіндмарш і її співмешканець викликали швидку допомогу. Через дві години, медсестра народила дитину. Новонароджену, що важила 2,5 кілограма, назвали Ізабель.

«У мене не було ніяких симптомів вагітності. Мене не нудило вранці, Не було тяги до певних продуктів. Я ходила в колишньому одязі, який сидів на мені трохи тугіше, ніж зазвичай. Але я думала, що це через переїдання під час режиму самоізоляції через коронавірус», - розповіла новоспечена мати.

Крім дочки, в Хіндмарш є трирічний син Олівер. Вона підкреслила, що рада вдруге стати матір'ю, незважаючи на те за яких обставин це сталося.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення