Погодний армагедон у Львові: вода зірвала бетонні плити з колектора, авто перетворились на потопельників (відео)

Львів у вівторок ввечері накрила надпотужна злива. У результаті негоди у місті пошкоджено понад 20 дахів у житлових будинках, на кількох вулицях зникла електроенергія, чимало автомобілів затопило більше, ніж наполовину, тому що прорвало колектор. Про це розповів мер Львова Андрій Садовий.

Під час зливи у Львові спрацювала повітряна тривога. Водночасся у місті пролунав дуже сильний грім. Багато хто з жителів міста міг подумати, що це вибух. На щастя, це вибухнув лише погодний гнів.

Через негоду частина електротранспорту у місті не курсувала, тому міська влада видала розпорядження продовжити рух автобусів, трамваїв та тролейбусів до 23:00.

"Щоб усі, хто залишився на роботі, могли нормально дістатись додому. Перевізники, транспорт яких не повернеться на маршрути, отримають штрафні санкції та можливе розірвання угоди", - наголосив міський голова.

Найбільше затоплення у Львові сталось на вулиці Торф’яній. Там колектор не впорався із надмірною кількістю води. Напір зірвав три бетонні плити вагою понад 6 тонн. Наслідки можна побачити на відео, які у соцмережах виклали жителі Львова.

Доки комунальні аварійні служби ліквідували наслідки негоди у місті, львів’яни відправляли у місцеві телеграм-канали різні красиві фото та відео стихії. Контент вийшов блискавичний у всіх сенсах цього слова.

Про наслідки учорашньої зливи відзвітували у комунальних службах Львова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення