Погрожують побити: в мережі поділилися сумною історією про "карантин" для заробітчанина з Польщі

У мережі розповіли обурливу історію про реалії карантину для українців, які повернулись в Україну з-за кордону. Про це написала у Facebook Валентина Мураховська.

"Сьогодні виникла така ситуація: людина повертається з Польщі, відбути карантин нема де. В нього велика родина. В 4-кімнатній квартирі живе сестра з чоловіком, мама, онука, двоє дочок сестри", - пише вона.

За її словами, до поїздки на заробітки чоловік знімав кімнату в квартирі, але власниця відмовилась приймати його на карантин.

"Думав поїхати в село під Вінницею, але там вже заявили, що як приїде його поб'ють в кращому випадку. Вже був прецедент на днях, що жительку того ж села, яка повернулася з Італії, закидали камінцями. На гарячій лінії облдержадміністрації та Вінницької міської ради не знають, як допомогти, як і на гарячій лінії Департаменту охорони здоров'я Вінницької міської ради. А мені цікаво, якщо людина таки повернеться у родину і заразить близьких. Хто тоді відповідатиме? Чому немає пункту ізоляції для таких людей", - написала Мураховська.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення