Погрожував вбити і відібрав документи: у Харкові неадекват вночі вигнав з дому дружину з малям

У Харкові сімейний тиран вночі вигнав дружину з 2-річною дитиною на вулицю, при цьому відібрав її документи та дитини. Жінка попри численні погрози насмілилась заявити до поліції, її з малям помістили до Центру надання допомоги постраждалим від насильства. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Інцидент стався у багатоповерхівці по вулиці Гвардійців Широнінців. Виклик про факт вчинення домашнього насильства мобільна група сектору протидії домашньому насильству відділу превенції отримала 15 вересня близько 23:00. Прибувши на місце, інспектори побачили біля однієї з багатоповерхівок жінку в піжамі, з дворічною дитиною на руках.

"Співробітникам поліції 28-річна жінка повідомила, що вона посварилася зі своїм чоловіком, він ображав її нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та вбивством. У ході з’ясування стосунків кривдник вигнав дружину з орендованої квартири, забрав документи жінки та дитини, після чого пішов у невідомому напрямку. Встановлено, що потерпіла з чоловіком та дитиною приїхали до Харкова з Луганщини", - йдеться у повідомленні.

Близьких родичів та знайомих у місті, а також грошей громадянка не має, тому поліцейські запропонували їй звернутися до Центру надання допомоги постраждалим від насильства та відвезли жінку з дитиною до закладу.

У Центрі жінці та її дитині як особам, що постраждали від насильства, буде надана можливість короткострокового (до 10 діб на базі відділення кризового реагування) або довгострокового перебування (до 90 діб на базі відділення притулку для жінок, які постраждали від насильства), консультації та комплексна соціально-психологічна, первинна правова допомога.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення