Показав посвідчення та попросив гаджети, але цікавили найдорожчі: у Дніпрі "поліцейський" відібрав телефон у дитини

У Дніпрі чоловік вкрав у дитини телефон, представившись йому поліцейським.

Як розповідає Дніпрянка Тетяна Малкіна, інцидент стався в суботу - 25 вересня - близько 18:00 на вулиці Ігоря Сікорського. За словами жінки, її син йшов з друзями додому і раптом до їх компанії підійшов невідомий чоловік. Він представився співробітником дитячої кімнати поліції - показав молодим людям липове посвідчення у вигляді книжечки.

Потім "коп" сказав дітям, що у якоїсь дитини вкрали мобільний телефон, тому правоохоронці оглядають всіх дітей в цьому районі. Чоловік попросив дістати телефони тих хлопців, у кого виробником гаджета є копання Samsung або Xiaomi. Злякавшись і розгубившись від усього почутого, діти показали йому свої мобільні.

Тетяна Малкіна каже, що у його сина був смартфон Redmi 9T від компанії Xiaomi. Псевдополіцеского зацікавив цей гаджет, тому він узяв його у хлопчика. Потім, як каже мама дитини, чоловік нібито подзвонив з цього телефону їй і домовився про те, що забере його на перевірку, а вранці віддасть. Хлопчик же повірив в це "шоу" і залишився без смартфона. Тетяна Малкіна зазначила, що вже написала за цим фактом заяву в поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення