Поки дружина була у гостях: на Донеччині чоловік зґвалтував 15-річну падчерку, коли вона спала

У Дружківці Донецької області чоловік скористався тим, що дружина затримується в гостях у своєї подруги, прийшов до кімнати, де спала його 15-річна падчерка та зґвалтував її. Як повідомили у прокуратурі Донецької області, чоловіку повідомлено про підозру.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що у ніч на 19 грудня 2021 року раніше судимий мешканець м. Дружківки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скористався тим, що дружина затримується в гостях у своєї подруги, прийшов до кімнати, де спала його 15-річна падчерка, та зґвалтував її. Про те, що сталось, дівчинка розповіла матері, яка одразу зателефонувала до поліції", - розповіли у прокуратурі.

34-річного чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва Краматорської окружної прокуратури йому повідомлено про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої особи (ч. 3 ст. 152 КК України).

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, призначено низку судових експертиз та вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення