Покровський прокурор, чий помічник влаштував стрілянину у кафе, потрапив у ДТП (фото, відео)

Прокурор Покровської місцевої прокуратури (Донецька область) Олександр Щепихин, скандально відомий не тільки в самому Покровську, але і за його межами, знову опинився в центрі уваги. Про це йдеться на сайті Korrdon.info

Цього разу прокурор потрапив у дорожньо-транспортну пригоду - вранці 15 лютого на трасі між Белицким і Родинским. Про це повідомляє місцевий телеканал «Орбіта».

«Поруч з автомобілем, що злетів в кювет, знаходиться чоловік, схожий на керівника Червоноармійській місцевої прокуратури Олександра Щепихина», – обережно коментують телевізійники.

Очевидці аварії з числа жителів Покровська повідомляють більш цікаві подробиці.

«Ранок. Прокурор Щепихин мчав на шаленій швидкості, різко загальмував, вилетів у кювет і перекинувся, – пише у своєму блозі в соціальній мережі Facebook покровець Віктор Правдін. – Ледь не стався заміс із зустрічними. Машина вся пом'ята, Тачку витягує посипальна машина... Прокурор похитується, бухий або в шоці?».

Городянин обурений, що на місце ДТП не викликали співробітників поліції, і весь інцидент, схоже, був прихований.

«Це ж його величність прокурор всієї Покровська - пан Щепихин! Ось вона реформована прокуратура! Для них закони не писані, що хочу, те і роблю... Пан Луценко ви досі впевнені, що призначений вами прокурор буде дотримуватися закон?» – пише блогер.

До цього прокурор Щепихин вже не раз опинявся в епіцентрі скандалу. 25 січня більше двох тисяч городян на мітингу вимагали відправити у відставку одіозного силовика, який, на думку громадських активістів, вступив у змову з депутатом міськради Сергієм Андрейченко, який програв вибори мера в 2015-му, з метою змістити законної міську владу та встановити контроль над Покровському. А кількома днями пізніше водій Щепихина, відзначаючи в компанії друзів офіційне призначення прокурора, влаштував стрілянину в покровському кафе. Сам Щепихин у коментарі з цього приводу пошкодував, «що стріляла тільки одна людина». І буквально вчора стало відомо, що суд (не будемо довго гадати, на чиє прохання) змінив "прокурорському стрілку" запобіжний захід з утримання під вартою на "особисте зобов'язання".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення