Поліція не може знайти хасидів, які побили журналіста в Умані (відео)

 FaceNEWS

Хасиди в Умані сильно побили оператора "Надзвичайних новин". Сталося це ще 11 червня, але поліція досі не може знайти іноземців-нападників. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав автор та ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній.

"Тут - повне ігнорування нападу на журналістську групу. Є фотографії нападників, маса свідків, адреси розселення "туристів". А знайти їх, для поліції - справа непідйомна", - зазначає журналіст.

"Україна втратила південь. Втратила контроль на сході. Тепер і в самому центрі країни, схоже, українці не господарі своєї землі?! Питань багато... Чому влада робить вигляд, що все типу нормально і не помічає конфлікт? Чому нова поліція нічого не може вдіяти з демонстративними порушеннями Законів іноземцями і доводиться розраховувати на громадські формування у балаклаві? Українці можуть собі таке дозволити хоч в який-небудь заморській державі? І що з ними зробить поліція?", - зазначає Стогній і нагадує, що раніше Вадим Титушко отримав три роки тільки за замах у бік журналістів.

Ну, нічого... Поборемося, щоб і в своїй країні вони хоч щось робили. А хто не зрозумів - увіковічнимо! У програмах, статтях, книгах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення