Поліція проігнорувала 13 скарг: сімейний тиран стратив привселюдно чиновницю, свою екс-дружину (фото)

У Росії стався черговий випадок звірячої розправи. У Республіці Башкортостан РФ чоловік по-звірячому вбив колишню дружину, завдавши їй 14 ударів ножем. Як повідомляє російське видання Readovka, поліція проігнорувала 13 скарг дівчини на побиття та погрози з боку екс-чоловіка.

Розправа сталась у башкирському Білорецьку. 31-річну Діну Махіянову — керівника відділу мерії міста та матір двох дітей — на вулиці зарізав колишній чоловік. Усе сталось на очах її подруг. Чоловік завдав жінці 14 ножових поранень, від чого Діна померла на місці.

Спершу підозрюваний зник, а потім сам з'явився до поліції і зізнався у скоєному. У відділенні з'ясувалося, що 37-річний екс-чоловік убитої неодноразово бив жінку, а також погрожував їй вбивством. Діна 13 разів писала скарги до поліції, проте правоохоронці ігнорували її звернення. При цьому чоловік стояв на обліку як сімейний тиран.

Підозрюваному висунуто звинувачення за статтею "Вбивство", проте родичі вбитої переживають, що чоловік, який має вплив у місті, зможе уникнути покарання.

Читайте також:

Підліток встромив 6-річному хлопчику залізяччя в серце, а його мамі - в голову: у Росії черговий випадок звірячої розправи

Благав Бога про смерть: у російському Волгограді двоє поліцейських катували 14-річного підлітка на вулиці, а потім у відділку

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення