Померла у в'язниці: за дивних обставин загинула 20-річна дівчина, яка розстріляла інструктора у Полтаві (відео)

Вночі у СІЗО померла 20-річна уродженка Дніпра Вероніка Моторіна, яка вбила інструктора у тирі в Полтаві. Про це повідомив телеграм-канал Труха.Полтава, посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що вчора, 29 листопада, дівчина цілий день нічого не їла, курила та пила каву. У неї стався напад епілепсії і засуджену не вдалося врятувати. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Увага, фото 18+!

Дівчині було лише 20 років.

Нагадаємо, що 7 лютого 2020 року, близько 12.00 вона прийшла до стрілецького тиру, розташованого у Полтаві, на вул. Пилипа Орлика, де після проходження інструктажу стріляла з різних видів вогнепальної зброї. У подальшому вона повернулася до інструктора, який стояв позаду, слідкуючи за дотриманням техніки безпеки, та з малокаліберного пістолета Марголіна не менше 5 разів вистрілила в нього, від чого чоловік помер.

28 вересня в Полтаві суд засудив мешканку Дніпра Вероніку Моторину за умисне вбивство інструктора в тирі на 15 років позбавлення волі. У СІЗО дівчина порізала собі руки лезом.

У своєму останньому слові дівчина заявила, що не хотіла вбивати.

"Боялася до вас (до дружини загиблого інструктора тиру – ред.) звернутися, не могла зважитись на це. Не подумайте, що прийшла до цього висновку я тільки зараз. У душі я постійно вибачаюся перед вами і вашим чоловіком. У моїх діях не було поганого умислу. У мене постійно був стрес. Я почала приймати заспокійливі, але мені ставало тільки гірше і я вирішила піти із життя. Я дуже ненавиджу себе за те що сталося і дуже шкодую, що не обрала інший спосіб, чи місце щоб ніхто не постраждав", - розповіла засуджена Вероніка Моторіна.

Відомо, що дівчина родом із Дніпра. Проживала із бабусею, трьома сестрами та братом. Батько інколи пересилав дітям кошти, але був позбавлений батьківських прав з 2009 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення