На 40 млн гривень: під Одесою перекрили канал ввезення підробних акцизних марок

Під виглядом одягу та фольги хотіли завезти майже 1,8 млн підроблених марок акцизного податку на понад 40 млн грн – поліцейські перекрили незаконний канал на Одещині. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції.

За інформацію поліцейських, до пункту пропуску «Чорноморський рибний порт» митного поста «Чорноморськ» повинен був прибути вантаж, в якому приховані марки.

Сьогодні, 30 березня, під час огляду автомобіля в порядку статті 338 (огляд та переогляд товарів, транспортних засобів) Митного кодексу України, серед вантажу з одягом, тканиною та фольгою було виявлено 18 котушок з підробленими марками акцизного податку України.

За попередніми підрахунками на територію держави намагалися ввезти майже 1,8 млн штук на суму понад 40 млн. грн.

Наразі триває підрахунок підакцизних марок. Вирішується питання про їх вилучення та відкриття кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення