Попросили закурити, а потім жорстоко побили: відомого журналіста пограбували у столиці, грабіжників затримали (фото, відео)

У столиці зловмисники під приводом "закурити" підійшли до перехожого. Після відмови вони побили його, відібрали гаманець з грошима, мобільний телефон та банківську картку. Постраждалим виявився відомий жірналіст та співзасновник "Громадского радио" Андрій Куліков.

Як повідомляє місцева поліція, грабіжників затримали. Ними виявилися раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області, та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку. На даний час правоохоронці перевіряють причетність ще двох осіб до скоєння даного кримінального правопорушення.

Грабіжникам загрожує до 6 років ув'язнення.

Журналіст розповів, що не пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю і головне - почувається добре.

У столичних пабліках додають, що нападників нібито було четверо. Один з них відсидів за зґвалтування літньої жінки. Також горе-грабіжники не просили прикурити під час нападу, а нібито кричали про те, що 90-ті повертаються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення