Постраждалий у реанімації: на Дніпропетровщині дві жінки побили чоловіка та винесли всю побутову техніку

7 листопада у Нікополі за адресою Можайського, 25 пенсіонер виявив свого сина на підлозі зв'язаною та побитого у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка госпіталізували до Нікопольської міської лікарні №4.

Про це повідомляє “Дніпро Час”, посилаючись на власні джерела.

Близько восьмої вечора 6 листопада чоловік 1971 року народження запросив додому безробітних місцевих мешканок для розпиття алкогольних напоїв. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Жінки побили хазяїна будинку, зв'язали мотузкою та пограбували. Їм вдалося винести з будівлі пральну машину, пилосос, обігрівач та телефон.

Чоловік упродовж двох днів не відповідав на дзвінки батька, який і виявив його вдома. Чоловіка госпіталізували до відділення реанімації Нікопольської міської лікарні №4 та діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м'яких тканин голови та рвану рану правої надбрівної дуги.

Поліції вдалося затримати безробітних місцевих мешканок 1982 та 1994 року народження, які зізналися у скоєнні злочину. Їхня причетність доведена також свідченнями свідків та вилученою технікою, яка була виявлена у місцевому ломбарді. Подія зареєстрована в ЄУ Нікопольського районного управління поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення