Потужна автотроща на трасі Київ-Чоп: постраждали троє дітей і двоє дорослих (фото)

У неділю, 2 травня, на трасі Київ-Чоп у Львівській області зіткнулися два легкових автомобіля. У результаті зіткнення п'ятеро людей постраждали, в тому числі троє дітей. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Львівській області.

"О 10:54 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Сколе на вул. Князя Святослава відбулось зіткнення двох автомобілів - Renault Scenic та Opel Omega. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримали 5 осіб, з них 3 дітей, а саме: водій Renault Scenic 1980 року народження та його пасажирка, дівчинка 2012 року народження, а також водійка Opel Omega 1981 року народження та її пасажири - дівчатка 2016 та 2007 року народження", - йдеться у повідомленні.

Потрепілих з травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в Сколівську центральну районну лікарню.

Травмований водій автомобіля Renault Scenic, був затиснутий деформованими деталями кузова. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували потерпілого з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги.

З метою запобігання загоряння пожежно-рятувальним відділенням було відключено акумуляторні батареї на обох автомобілях. До ліквідації наслідків ДТП залучили 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Обставини події встановлюють правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення