Повернувся зі зброєю і помстився: у Запоріжжі покупець розстріляв власника магазину після сварки через маску

У Запоріжжі між власником магазину та відвідувачем стався конфлікт через медичну маску, після чого покупець вистрілив підприємцю в обличчя. Про це повідомили у поліції Запорізької області

Повідомлення про те, що до міської лікарні з торгового закладу доставили 47-річного працівника з кульовим пораненням, надійшло до поліції 29 листопада о 19:35. Співробітники поліції встановили свідків та очевидців інциденту, переглянули записи з камер відеоспостереження та відновили картину подій того вечора.

"Близько 18:30 в приміщенні продовольчої крамниці на вулиці 40 років Перемоги між власником крамниці та відвідувачем стався конфлікт через небажання останнього одягати медичну маску. У результаті виникла бійка, покупець пішов з крамниці, але через 15 хвилин повернувся вже зі зброєю в руках. Він скоїв з неї постріл в обличчя підприємцю та втік. За свідченнями, які надав потерпілий та очевидці події, порушник знаходився в стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

По гарячих слідах поліцейські встановили, що до скоєння цього кримінального правопорушення причетний житель міста 1972 року народження. Порушник мав дозвіл на зброю. Травматичний пістолет у нього вилучено.

На даний час слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою, фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення