Пожежа надзвичайних масштабів у багатоповерхівці Кременчука: загинули люди у квартирах на різних поверхах (відео)

У Кременчуці 21 січня сталася надзвичайно масштабна пожежа у багатоповерхівці по вулиці Чумацький шлях. Повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку надійшло до Служби порятунку "101" о 19:50, інформують у ГУ ДСНС України у Полтавській області.

З під’їзду через сильне задимлення було евакуйовано 30 мешканців. Загинуло троє людей - власниця квартири на четвертому поверсі, що горіла, та чоловік із жінкою у квартирі на 9 поверсі. Чотирьох людей вдалось врятувати, серед яких двоє дітей. Поліція перекривала рух по вулиці.

"Вогнем знищено домашнє майно, меблі, вікна, вхідні двері квартири, в якій виникла пожежа, та сусідньої квартири, вхідні двері тамбуру двох квартир, електролічильники чотирьох квартир, дроти кабельного телебачення та інтернету з 4-го по 7-й поверх, пошкоджено двері ліфтової шахти на 4-му поверсі, пошкоджено облицювання стін та стелі квартири та стін під’їзду", - розповіли у пресслужбі ДСНС.

Вогнеборці врятували 4 людей, серед яких двоє дітей. Їх рятувальники зняли за допомогою автодрабини. Також було евакуйовано ще 30 мешканців під’їзду. Під час проведення розвідки квартири, в які сталося загорання, виявили жінку без ознак життя.

Як було встановлено , загиблою є власниця помешкання 1955 року народження. А на 9 поверсі у квартирі без ознак горіння виявили ще тіла чоловіка та жінки 1970 й 1977 років народження. Тіла направлено до СМЕ 4-ї міської лікарні м. Кременчук для встановлення причини смерті.

Пожежу локалізовано о 21.09, а ліквідовано о 22.02

До гасіння було залучено від ДСНС 16 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення