Пожежа у Дніпрі: жінка, яка виховує 8 прийомних дітей, на межі життя і смерті

 Информатор Днепр

У Дніпрі в пожежі серйозно постраждала жінка, яка виховує 8 прийомних дітей. Триповерховий будинок палав вчора вночі на вулиці Свєтлова. Пожежа виникла всередині спальної кімнати на третьому поверсі. У ДСНС розповіли, що 11 осіб, з яких 7 дітей, самостійно покинули палаючу оселю до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Син постраждалої жінки Дмитро Казаков розповів, що вона знаходиться в 2-й лікарні в критичному стані, у неї опіки 96% шкіри. Будинок, в якому жили 8 прийомних дітей, став непридатним. Вогонь знищив речі і меблі, а також пошкодив дах.

Сім'я, яка зіткнулася з таким горем, вкрай потребує підтримки небайдужих людей.

"Після пожежі поїхали у відділення поліції забирати дітей. Їх перевезли до лікарні для огляду. Зараз діти знаходяться в держустанові. У них є ліжко, їжа, одяг. Все в порядку, у деяких тільки трохи підпалене волосся. Одразу з поліції поїхав до лікарні. Мій брат отримав невеликі опіки, а мати зараз в реанімації. Нирки запрацювали, але шанси мінімальні. Наша сім'я зараз потребує допомоги. Я прошу всіх молитися і допомогти фінансово, хто як зможе. 5375411500234427 (Дмитро Казаков)", - звернувся на своїй сторінці у Facebook з проханням підтримки син потерпілої Дмитро Казаков.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення