Пожежа в елітному ЖК Києва: повністю вигоріла квартира, евакуювали 11 дорослих і 5 дітей (фото)

У Києві сьогодні зранку сталася масштабна пожежа у ЖК бізнес-класу "Венеція" на вул. Академіка Вільямса, 19/14, що у Голосіївському районі столиці. Під час гасіння пожежі з будинку було виведено на безпечну відстань 16 осіб, 5 з них - діти, повідомили у пресслужбі ДСНС.

Повідомлення про пожежу надійшло о 05:38, займання виникло в одній із квартир на 4-поверсі 22-поверхового житлового будинку на загальній площі 70 кв. м. Внаслідок пожежі квартира вигоріла повністю, закопчені стіни та стеля загального коридору. Пожежу рятувальникам вдалося локалізувати о 06:54, а о 07:08 - ліквідувати.

"Травмувався чоловік, власник квартири 1974 року народження, якого з опіками верхніх кінцівок медиками було госпіталізовано до Київського опікового центру. Також була підозра на отруєння продуктами горіння у дівчинки 2015 року народження, її оглянули на місці медики, батьки від подальшої госпіталізації відмовилися", - йдеться у повідомленні.

Складність гасіння пожежі полягала в тому, що під'їзд до будинку був запаркований приватними автомобілями, тому через складні погодні умови рятувальникам спільно із мешканцями довелося їх відбуксовувати для подальшого проїзду пожежно-рятувальної техніки.

Пожежу рятувальникам вдалося локалізувати о 06:54, а о 07:08 - ліквідувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення