Правоохоронці купили їй халат: у Криму оголена п'яна туристка з Москви покусала місцевих силовиків (відео)

Силовики в Криму затримали двох туристів з Москви за напад на правоохоронців. Також копам довелося за свої гроші купувати затриманій жінці одяг. Про це у вівторок, 31 серпня, повідомляє прес-служба так званого "МВС Криму".

За даними відомства, співробітники ДС зупинили автомобіль, яким керував п'яний водій. Під час складання протоколів він ображав поліцейських, а також спробував сховатися.

"У цей час до наряду поліції підбігла оголена жінка - як виявилося, колишня дружина водія. За зовнішнім виглядом вона також перебувала в стані сп'яніння, поводилася непристойно, висловлюючись нецензурною лайкою по відношенню до представників закону, а також завдала кілька ударів одному зі співробітників. На неодноразові вимоги поліцейських припинити протиправні дії дебоширка не реагували. Співробітники поліції купили їй халат і доставили правопорушників - колишнє подружжя, жителів міста Москви 1977 і 1976 року народження - до відділу поліції ", - йдеться в повідомленні.

На затриманих склали адміністративні протоколи за непокору співробітникам поліції і дрібне хуліганство.

Telegram канал "Бурхливий світ" опублікував відео інциденту. Там також стверджується, що нетвереза жінка покусала одного з копів.

Відео 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення