Продавав дітей клієнтам за 200 гривень: справу пенсіонера-педофіла відправили до суду на Буковині (відео)

На Буковині завершили досудове розслідування щодо двох педофілів, одному з яких загрожує довічне ув'язнення, а іншому до 15 років тюрми.

Як повідомляє місцева прокуратура, 74-річний чоловік запрошував додому дітей і фотографував їх оголеними, а в деяких випадках вступав з ними в статеві відносини, а збочення знімав на відео. Зазначається, що дітей приводили до педофіла матері, які і самі надавали пенсіонеру сексуальні послуги.

Як повідомляє Обозреватель, перший сигнал надійшов у поліцію Чернівців у березні 2021 року. Небайдужа жінка заявила, що побачила в мережі відео зґвалтування дитини. Правоохоронці вирахували "фігуранта" та після спостереження за квартирою провели обшук. З'ясувалось, що власник квартири - 74-річний Віктор Щербаков, розбещував та ґвалтував дітей, записував і продавав порно з ними. Збоченець використовував дівчат у віці 11–14 років. Але це не все.

Як повідомляє "Черновецький промінь", Щербаков продавав дітей своїм знайомим. Коштувало це від 200 до 500 гривень. Клієнтів забезпечував чистою постіллю, рушниками та засобами контрацепції. Одним з таких поцінувачів полунички з дітьми був на той момент керівник відділення "Музичне мистецтво" Чернівецького обласного професійного коледжу мистецтв імені Сидора Воробкевича 66-річний Юрій Бозуленко, якого затримали у квартирі разом з її власником.

Тривав весь цей жах понад 15 років.

Правоохоронці повідомляють про те, що Щербаков ретельно фіксував хто і коли до нього приходив, скільки грошей він отримав і скільки віддав дитині. Маємо надію на те, що і інших відвідувачів цієї квартири вирахують та згодом затримають.

Офіційно вже відомо про майже 90 епізодів злочинів проти дітей. Неофіційно правоохоронці кажуть, що їх напевно було набагато більше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення