Пропонували інтим з неповнолітніми: на Одещині банда шантажувала клієнтів (фото, відео)

На Одещині затримали банду, до складу якої входив діючий працівник поліції. Про це повідомляє місцева поліція.

Учасники злочинної групи розміщували в Інтернеті оголошення про надання інтимних послуг молодою дівчиною разом з хлопцем або хлопцем з нетрадиційною орієнтацією, у тому числі неповнолітніми. Поспілкувавшись з потенційним «клієнтом» у месенджері, фігуранти запрошували його до заздалегідь підготовленої орендованої квартири, де вже була встановлена прихована відеокамера. Щойно «клієнт» залишався наодинці з підставним виконавцем «замовлення», підозрювані з’являлися в квартирі під виглядом правоохоронців, у тому числі з використанням на одязі символіки Національної поліції України. Погрожуючи потерпілому розголошенням обставин приватного життя або ж притягненням до кримінальної відповідальності за інтимний зв’язок з неповнолітнім, вони силою відбирали у нього готівкові кошти, а також вимагали перерахувати гроші на банківські картки.

Фігурантів, серед яких четверо наших співвітчизників та один громадянин сусідньої держави віком від 27-ми до 45-ти років, викрили співробітники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області, спільно з працівниками відділу поліції №3 Одеського районного управління поліції №1, за силової підтримки БПОП та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Один з підозрюваних виявився діючим працівником поліції Київщини. Матеріали відносно нього будуть передані до Державного бюро розслідувань.

Наразі слідство триває. Проводяться слідчо-оперативні заходи по документуванню злочинної діяльності групи та перевіряється її причетність до інших кримінальних правопорушень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення