Пропонував "кастрацію" на садомазохістських сайтах: 67-річний електрик на кухонному столі катував чоловіків, один помер

Німецький суд визнав 67-річного електрика винним у тяжкому злочині. Як зазначають місцеві ЗМІ, чоловік видаляв яєчка чоловікам на їхнє прохання, в результаті чого одна людина загинула.

Регіональний суд Мюнхена засудив чоловіка до восьми років і шести місяців позбавлення волі. Підсудного, ім’я якого не було розголошено з міркувань конфіденційності, спочатку також було звинувачено у вбивстві, але пізніше прокурори зняли це звинувачення.

Підсудний зізнався під час суду, що пропонував "кастрацію" на садомазохістських сайтах і розповів, що кілька чоловіків заплатили йому гроші за катування та видалення яєчок.

Під час судового розгляду чоловік сказав суду, що він робив ці операції на своєму кухонному столі, сказавши жертвам, що він кваліфікований медичний працівник.

У період з липня 2018 року по березень 2020 року підсудний кастрував або частково ампутував геніталії 8 чоловікам у період з липня 2018 року по березень 2020 року. Але він заперечував відповідальність за смерть одного чоловіка, який помер через кілька днів після того, як підсудний зробив йому процедуру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення