Пропонував секс і порно з 11-річною дівчинкою: у Києві батько торгував рідною донькою

38-річний мешканець столиці пропонував інтимні послуги своєї 11-річної дочки в Інтернеті і знімав насильство над дитиною на відео. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Правоохоронці викрили чоловіка у ході відпрацювання оперативної інформації. У помешканні та в автомобілі правопорушника поліцейські провели два невідкладних обшуки.

"У результаті слідчих дій ми вилучили мобільний телефон, комп’ютерну техніку та флеш-накопичувачі, що містили файли дитячої порнографії. Також поліцейські встановили, що фігурант через мережу Інтернет пропонував взяти участь у вчиненні розпусних дій відносно його 11-річної доньки", - розповів начальник управління міграційної поліції ГУНП у місті Києві Денис Дем’янюк.

За даним фактом слідчі готують чоловіку повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження).

Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк від двох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення