Проведуть артилерійські стрільби: Росія відправила загін кораблів у Чорне море (фото)

Російські військові проведуть артилерійські стрільби в акваторії Чорного моря. З цією метою були виведені в морі фрегат, ракетні і десантні кораблі Чорноморського флоту РФ, повідомляє Кореспондент з посиланням на російські ЗМІ.

"Загін кораблів Чорноморського флоту вийшов в море для проведення артилерійських стрільб в рамках контрольної перевірки сил флоту за зимовий період навчання", - йдеться в повідомленні.

У загін кораблів увійшли фрегат Адмірал Макаров, малі ракетні кораблі Грайворон і Вишній Волочек, ракетний корабель на повітряній подушці Самум, тральщик Іван Голубець, а також великі десантні кораблі. Екіпажі вже провели тренування з подолання умовної мінної загорожі.

"У морі екіпажі кораблів проведуть одиночні і спільні залікові артилерійські стрільби по надводних і повітряних цілях. Роль умовного противника будуть виконувати морські щити-мішені", - зазначено в повідомленні.

Також будуть задіяні літаки і вертольоти морської авіації та протиповітряної оборони російського флоту.

Стверджується, що навчання проводиться відповідно до плану контрольної перевірки сил Чорноморського флоту за зимовий період навчання в морському полігоні бойової підготовки в акваторії Чорного моря.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення