Проводила обряди: з'явилися шокуючі деталі голої жінки з відрізаною головою доньки у Харкові (фото, відео)

У Харкові в четвер, 30 квітня, гола жінка в неадекватному стані бігала містом та тримала пакет, в якому була відрублена голова.

Під час затримання вона поводилася агресивно і кидалася на поліцейських із заточуванням. Відповідати на питання поліції жінка відмовилася. Її стан був неадекватним, хоча ані алкоголю ані наркотиків в її крові виявлено не було.

Як розповідають сусіди підозрюваної у вбивстві дочки, Тетяна Янова нібито була екстрасенсом і проводила обряди.

"Поза камерою знайома жінки розповіла, що у неї (Янової – ред.) не все нормально було з психікою, вона була нібито екстрасенсом і проводила обряди", – передано в повідомленні.

В поліції області повідомили, що є достатньо підстав, щоб стверджувати, що саме мати вбила дівчинку. При цьому Янова на обліках не перебувала.

Деякі сусіди висунули припущення, що дівчинку могла вбити не мати, а її співмешканець.

"Кажуть, що вона жила з якимось садистом. Можливо, вона тікала від нього з горя. Вона живе у нас на селищі. Я багато разів її бачила - не скажеш, що вона неадекватна", - розповіла сусідка.

Як повідомили у відділі комунікації облуправління міліції, слідчі Дергачівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства 13-річної дівчинки з п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

За словами поліцейських, на затриману чекає психіатрична експертиза, яка допоможе відповісти на питання, що штовхнуло жінку на вбивство і чи немає у неї психічних відхилень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення